Partnerji – Tim

Smo tim strokovnjakov, ki vas pravilno in učinkovito vodi skozi celoten proces lastniškega prestrukturiranja - od načrtovanja do končne transakcije.

 

Mateja1

 

Mateja Ahej, direktorica in svetovalka 

 

Se že od leta 2007 profesionalno ukvarja z lastniškimi preoblikovanji podjetij (M&A), svetovanjem družinskim podjetjem, finančnim upravljanjem ter vrednotenjem malih in srednjih podjetij. Je tudi avtorica številnih člankov in predavanj s področja prodaje podjetij, vrednotenja podjetij, korporativnih financ in davkov.
Kot mentorica startupom in mladim podjetjem sodeluje v programih Go:Global Slovenia Tehnološkega parka Ljubljana in Tovarne podjemov Maribor.

 

Ines2

 

Ines Vračko, svetovalka za pravne zadeve

 

Je odvetnica v Odvetniški pisarni Vračko. Klientom Superior svetovalne družbe pomaga pri pravnih vprašanjih v postopku prodaje ali nakupa podjetja ter družinskih nasledstvih. http://www.odvetnica-vracko.si/

 

Anita2

 

Anita Mlakar, svetovalka za odnose z javnostmi

 

Je novinarka in profesionalna PRovka (https://www.facebook.com/mlakar.anita/?fref=ts). Klientom Superior svetovalne družbe pomaga pri primernem in učinkovitem komuniciranju z mediji in drugimi javnostmi v postopku nakupa ali prodaje podjetja.

 

Samo2

 

Samo Lubej, svetovalec za upravljanje s premoženjem

 

Je vodilni slovenski neodvisni strokovnjak na področju naložbenih financ in premoženjskega svetovanja. Klientom Superior svetovalne družbe v pred in post transakcijskem obdobju pomaga pri optimalnem nalaganju in razporeditvi osebnega in poslovnega premoženja. http://www.financnicenter.si